MITI IN RESNICE O SADE SATI OBDOBJU + ENERGIJSKE VAJE | Tinthai - Spoznaj sebe in osvetlite si vašo življensko pot, djotiš svetovanje
Osvetlite svojo življenjsko pot.
POVPRAŠAJTE NAS

MITI IN RESNICE O SADE SATI OBDOBJU + ENERGIJSKE VAJE

MITI IN RESNICE O SADE SATI OBDOBJU

 

Najprej bi te rada povabila, da si ogledaš moj video o sade sati TUKAJ.

 

Sedaj malo bolje razumeš kaj je sade sati obdobje in zakaj je tako pomembno.

 

Sade sati je obdobje, ki pride vsakih 23 let. Odvisno od naše natalne karte kdaj pride. Gleda se položaj Saturna v tranzitu glede na natalno Luno. Eno znamenje pred Luno, eno nad Luno in eno po Luni. Ker potrebuje Saturn, da se premakne iz ene hiše v drugo hišo kar 2 leti, traja sade sati (da prehodi vse 3 hiše) 7,5 let. V tem obdobju je potrebno, da veliko delaš na sebi, da veliko meditiraš, dihaš v trebuh, da poskušaš utišati ego, da se čimbolj zaveš samega sebe. Ne smeš delati 2 služb hkrati in ko si utrujena, je res potrebno da poslušaš svoje telo in se ustaviš in spočiješ. Če tega ne želiš upoštevati, te bo ustavilo življenje, saj je v tem obdobju zelo pomembno, da upoštevaš stavek:

 

KO SE NAJBOLJ MUDI, SE VSEDI!!!

 

6 STVARI, KI TI BO POMAGALO USPEŠNO NAVIGIRATI V SADE SATI

- umiritev

- redna meditacija

- fizična aktivnost (ne pretirana)

- dvigovanje svoje vibracije

- delati na svojih čustvih in jih transformirati

- globoko dihati v trebuh

 

Ker je to za vsakega posameznika tako pomembno, sem v tem mesecu, naredila posebno ponudbo in sicer, za izračun sade sati obdobja, plačaš samo 25,00 eur + DDV -  PAY PAL.

Rada bi izvedela kdaj sem imela sade sati obdobje.

 

p.s. ne zamudi te priložnosti, sploh če čutiš, katerega od teh simptomov:

- živčnost

- utrujenost

- vse se ti ruši

- zbolevaš

- nisi zadovoljna

- drugi upravljajo s tabo kot z lutko

 

Vsi ti simptomi ti sporočajo, da si v veliki verjetnosti v tem obdobju...

Velik objem

Tina Orel

 

 

VAJE, KI TE POVEŽEJO Z SAMIM SEBOJ 

Čisto preproste vaje, ki nas umirijo. Trenutno smo v stalnem hitenju, ker od nas to zahteva družba. Ker hitimo, pozabimo na naše bistvo, pozabimo, kaj si želimo in smo vedno volj nervozni in nas vsaka stvar spravi iz tira. Energijske vaje, nas umirijo in nas vrnejo nazaj k naravi. Telo začne zopet čutiti energijo v telesu. Ko nimamo blokad, se nam vse sprosti, tudi v življenju gremo lahko naprej. Vse se nam sprosti, odnosi, denar, služba...

Vaje so prilagojene času in prostoru, v katerem živimo. Gre za pristop, ki združuje starodavne, tradicionalne metode z znanjem sodobnih, modernih tehnik. Vaje potekajo v treh stopnjah, vsaka stopnja osem obiskov (dvakrat na teden po eno uro). Rezultati so vidni takoj, to vidi vsak posameznik, ki pride na vaje. V življenju se jim vse spremeni, plača se jim poveča, odnosi izboljšajo, sami postanejo bolj umirjeni in bolj samozavestni...

Energijske vaje nam pomagajo pri: 

- koncentraciji

- fizični moči

- psihični moči

- reševanju težav

Za to, da v telesu to dosežemo je potrebno samo 8 obiskov po 1 uro. Cena za osem obiskov je 244 eur / osebo z ddv - PAY PAL.  Na termin se je potrebno predhodno naročiti, saj vaje potekajo v sproščenem vzdušju in v majhnemu številu udeležencev, da se vsakemu posebej posvetim. Za naročilo na energijske vaje me pokličite na telefon 031/674-402 ali pišite na info@tinthai.si.

 

Djotiš in osebna svetovalka indijske astologije, svetovalka za boljšo kvaliteto življenja, motivacijska terapevtka, licencirana inštruktorica začetnega in nadaljevalnega tečaja joge obraza po Savinini metodi, Mtvss terapetka, terapevtka korekcije vida, Bars terapevtka,Usui reiki terapetka 1. in 2. stopnje in terapevtka šamanskega zdravljenja Tina Orel.

 

TINTHAI SPOZNAJ SEBE :-)

Tina Orel

OBVESTILO

Informacije na TINTHAI SPOZNAJ SEBE spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za pregled ali nasvet zdravnika. Informacij na tej spletni strani ne uporabljajte za diagnostiko, zdravljenje ali preprečevanje katerih koli zdravstvenih težav.