AFRODITIN KROG - samo za ženske boginje | Tinthai - Spoznaj sebe in osvetlite si vašo življensko pot, djotiš svetovanje
Osvetlite svojo življenjsko pot.
POVPRAŠAJTE NAS

AFRODITIN KROG - samo za ženske boginje

Vabim te, da se pridružiš varni skupini samih žensk.

Tu se pogovarjamo o ženski energiji, kako priti v to energijo nazaj, saj nas današnji tempo drži bolj v moški energiji. Dobivali se bomo 1x na mesec preko računalnika, tako da se ti ni potrebno nikamor peljati. Vsako srečanje bo posneto in posnetek dobiš, tega si lahko pogledaš kasneje, ko imaš čas. 

Poudarek na ženski energiji in kako, s pomočjo karte, vidimo ali smo bolj v moški energiji ali bolj v ženski energiji. Delali bomo tudi energijske vaje in peli mantre, da se bomo še bolj povezali z svojo žensko esenco. Vsaka ženska ima velik potencial, ki ga ne more uresničiti, če je vedno v fokusu, če se ne zna predati in sprejeti svojo žensko plat. Velikokrat se sramujemo svoje občutljivosti, svojih čustev, zato smo zmedeni in se oddaljimo od sebe.

Torej če te je pritegnilo to, da bi rada spoznala svojo divine žensko, je tale krog ravno zate. Seveda bomo govorili tudi o djotišu, kaj pomenijo astrološke hiše, kaj znamenja in kako to uporabljati v življenju. Delali bomo obrede in ceramonije za ženske, bili v nežni energiji in končali srečanje z namero, da potrebujemo ena drugo. Včasih so ljudje živeli v skupnosti in so si med sabo pomagali, tudi danes si tega želimo, vendar nas družba sili v nekaj drugega.

Dobimo se preko zooma 20. 9.2022 ob 19.00 uri  PRIJAVA :-)

Cena je sedaj znižana na 55,00 eur z ddv  PAY PAL, kasneje bo cena 111 eur z ddv.

Za prijavo klikni TUKAJ in na mail ti napišem vse kar je še potrebno vedeti in kako se bomo videli preko računalnika.

Objem tebi divine ženska❤️❤️❤️.

 

TRGOVINA TINTHAI

OBVESTILO

Informacije na TINTHAI SPOZNAJ SEBE spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za pregled ali nasvet zdravnika. Informacij na tej spletni strani ne uporabljajte za diagnostiko, zdravljenje ali preprečevanje katerih koli zdravstvenih težav.

Tina Orel, zdravilka ženske energije