Djotiš | Tinthai - Spoznaj sebe in osvetlite si vašo življensko pot, djotiš svetovanje
Osvetlite svojo življenjsko pot.
POVPRAŠAJTE NAS

Djotiš

Djotiš je indijska astrologija in izvira iz pradavnih vedskih časov.

Djotiš je star več kot 5000 let. Njegov zavetnik je božanstvo Ganeš. Vsebuje neprecenljivo znanje o zakonih življenja. Razkriva ga preprosto, a celostno, s simbolnimi pomeni, ki jih pripisuje planetom, njihovemu gibanju in odnosom. Pomaga nam razumeti, kdo smo, po kaj smo prišli in kakšni zakoni nam vladajo. S to vedo lahko razumemo našo preteklost, sprejmemo sedanjost in ustvarimo boljšo prihodnost. Razkriva, čemu smo sedaj namenili največ pozornosti in pomaga prepoznati posledice našega preteklega dojemanja sebe in življenja.

Djotiš nam pomaga uskladiti se z naravnimi ritmi, razumeti vzroke in možne posledice, hkrati pa nam s svojimi preventivnimi tehnikami, pomaga zmanjšati karmične obremenitve in povečati svobodno voljo.

MOHURTA - življenje v sozvočju z naravnimi ritmi

Izbirna astrologija Mohurta, je ena od šestih vej vedske astrologije Djotiš. Temelji na prepoznavanju in upoštevanju naravnih ritmov. Uporabljamo jo, ko želimo za določene aktivnosti izbrati najustreznejše obdobje, da jih narava lahko čim bolj usklajuje z univerzalnimi ritmi. Vsako obdobje je dobro za neko vrsto aktivnosti in vsaka aktivnost ima obdobja, ki so zanjo še posebej zaželene določene aktivnosti.

TISTO, ČEMUR POSVEČAŠ POZORNOST, RASTE ...

GANEŠ - predstavnik Djotiša

Beseda Djotiš pomeni svetloba in nam pomaga osvetliti stvari, pogledati, videti vnaprej in globlje. Ko je naša pot osvetljena, je tudi potovanje lažje. Kajne?

GANEŠ - predstavnik Djotiša

 

 

 

KAJ JE SADE SATI?

Vsak človek se na svoji življenjski poti sreča s t.i. Sade sati obdobjem. Gre za obdobje, ko urejamo nedokončane zadeve iz preteklosti, predvsem tiste, ki vplivajo oz. ovirajo našo sedanjost. Gre za dolgotrajno obdobje v trajanju sedem let in pol. Stavek, ki mu moramo v tem obdobju nameniti večjo pozornost: »Ko se najbolj mudi, se usedi.«.
V kolikor bi želeli vedeti,  kdaj boste vi v tem obdobju, me kontaktirajte.

Se sprašujete?

Vam primanjkuje časa?

Ste v nenehnem hitenju v službi, hitenju z družino in z vsakodnevnimi obveznosti? Si ne upate reči NE, ko dobite obiske, ker mislijo, da imate časa na pretek, vi pa imate polno skrbi in obveznosti? Se ne upate reči NE, ko vam, nadrejeni v službi reče, da bo potrebno podaljšati delavni čas, ker mora biti delo hitro in kakovostno opravljeno?

Dnevno se nam lahko to dogaja, vse dokler ne postavimo mej in rečemo NE. Če se najdete v tem opisu, me kontaktirajte.

Ste v nesoglasju s partnerjem?

Vse pogosteje pozabljamo bistvo življenja, vse manj si vzamemo časa zase in za svoje najdražje. V službi smo pod stresom in zaradi nadaljnjih dnevnih obveznosti, se stres nadaljuje skozi ves dan. Ne vzamemo si dovolj časa zase, niti za svojega partnerja. Vsi hitimo na svojo stran in čakamo proste delavne dni, da jih lahko vsaj malo preživimo skupaj. Ko to počnemo leta in leta, pozabimo, kaj si sploh želimo. Partner želi eno, mi drugo. Pri svetovanju vas opozorim, kje so možna nesoglasja in kaj narediti, da do nesoglasij ne bi prišlo. Za več informacij, me kontaktirajte.

Veste, kakšno je vaše poslanstvo?

Vsakemu je bilo v zibelko nekaj položeno, nekdo ima talent za glasbo, nekdo za petje, nekdo uživa sposobnosti vodilnih kadrov, spet nekdo skriva svoje vrline v ozadju in dosega zavidljive rezultate. Če ne poznaš svojega poslanstva in si vedno delal tako, kot so drugi od tebe pričakovali in nisi zadovoljen s svojim življenjem, potem je pravi trenutek, da temu narediš konec in začneš z novim življenjem. Spoznal boš sebe in živel lepše življenje.

Veste, kaj imate prirojeno?

Imaš talen za glasbo ali šport, pa tega niti ne veš, ker tega še nisi izkusil in se v življenju še vedno iščeš? Ne veš kaj bi delal, ker te nič ne osrečuje, ne veš pa, da imaš mogoče talent nastopanja pred občinstvom? Z djotiš svetovanjem lahko pogledamo in ugotovimo, ali si na pravi poti. Ugotovimo bistvo, v katerem boš spoznal sebe.

Vas obremenjuje služba?

Veliko ljudi je v hudi stiski. Življenjski krediti in nujna služba, samo zaradi odplačevanja kreditov in mesečnih obveznosti. Zelo hitro se znajdemo ujetniki lastnega življenja in ne vemo, kako nadaljevati. V tem trenutku je priporočljivo obiskati djotiš svetovalca in skupaj pogledati natančnejše razloge takšnega počutja. Z djotiš svetovalcem lažje usmerimo pozornosti k lepšemu življenju. Življenje preoblikujemo na boljše, z lastnimi spremembami in usmeritvami na boljše, kajti, čemur posvečamo pozornost, le-ta raste.

Poznate svoje talente?

Početi nekaj, kar nas ne osrečuje, ja današnja največja problematika in tematika nezadovoljstva ljudi. Dnevi in leta takšnega načina življenja, pripeljejo do izčrpanosti, bolezni.

Če si vsaj na eno od, zgoraj navedenih, vprašanj odgovoril pritrdilno, potem je v tvojem življenju nekaj, kar ni v redu. Potrebuješ pozitiven pogovor, motivacijsko svetovanje, pri katerem boš bolje spoznal sebe. Skupaj bomo pogledali tvoje talente, kaj je dobro početi in kaj ne. Skupaj bomo pogledali, kdaj je pravi trenutek reči NE in kdaj se usesti, ko se najbolj mudi.